Valkosipuli Viljapata kera Grillimakkaran

30 min, josta valmisteluaika 10 min
- Kevyt viljainen ruoka syntyy kätevästi vilja-riisisekoituksista, esim. Riisi+Ohrasta tai Kaura+Riisistä.
- Sekoituksissa viljasuurimoita on esikypsennetty niin, että ne kypsyvät 20 minuutissa kuten pitkä riisi, keuttoajan takia ei tarvitse vierastaa suurimoita!
- Voit halutessasi valita grillimakkaran mieltymystesi mukaan, kevyempänä, lihaisempana, juustolla tai muilla mausteilla.
noin 6:lle
n.5 | dl | vettä+lihaliemikuutio |
2 | sipulia | |
2 | kokonaista valkosipulia | |
200 | g | napostelu- tai uusia porkkanoita |
2 | dl | Myllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa |
tai Irtonainen Kaura+Riisiä | ||
1 | tl | currya tai paprikajauhetta |
1 | tl | jeeraa (juustokuminaa) tms. |
1 | tl | (musta)pippurirouhetta |
200 | g | parsakaalin kukintoja |
1 | persiljanippu |
Valmistusohje
-
Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon-) kattilassa tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi ja mausteet.
-
Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi persiljalla. Tarjoile grillimakkaran/grillimaissin ja raikkaan salaatin kanssa.
Kommentoi reseptiä