Valkosipuli Viljapata kera Grillimakkaran

Valkosipuli Viljapata kera Grillimakkaran

Kevyt viljainen ruoka syntyy kätevästi vilja-riisisekoituksista, esim. Riisi+Ohrasta tai Kaura+Riisistä. Sekoituksissa viljasuurimoita on esikypsennetty niin, että ne kypsyvät 20 minuutissa kuten pitkä riisi, keuttoajan takia ei tarvitse vierastaa suurimoita!  Voit halutessasi valita grillimakkaran mieltymystesi mukaan, kevyempänä, lihaisempana, juustolla tai muilla mausteilla.

noin 6:lle
n.5dlvettä+lihaliemikuutio
2sipulia
2kokonaista valkosipulia
200gnapostelu- tai uusia porkkanoita
2dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
tai Irtonainen Kaura+Riisiä
1tlcurrya tai paprikajauhetta
1tljeeraa (juustokuminaa) tms.
1tl(musta)pippurirouhetta
200gparsakaalin kukintoja
1persiljanippu

Valmistusohje

Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon-) kattilassa tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi persiljalla. Tarjoile grillimakkaran/grillimaissin ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)