Timjamikuhaa ja Yrtti-Riisiohrattoa

Timjamikuhaa ja Yrtti-Riisiohrattoa
4:lle
2rkloliiviöljyä
1iso sipuli
1-2rklpestoa
½tlrouhittua mustapippuria
2dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
5-6dlkasvislientä (vettä+kasvisfondia)
1dlvedellä laimennettua sitruunamehua tai valkoviiniä
1rucolaruukku
2rklhienonnettuja yrttejä, esim. rakuunaa, rosmariinia
Timjamikuha:
4kuhafileetä
1rklvoita ja öljyä
1sitruunankuori ja -mehu
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
muutama oksa tuoretta timjamia

Valmistusohje

Kuullota hienonnettua sipulia kattilassa öljyssä. Lisää pesto, pippuri ja Riisi+Ohra. Anna suurimoiden kuullottua hetken aikaa samalla sekoittaen. Lisää joukkoon kasvisliemi. Kypsennä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 20 minuuttia. Tarvittaessa lisää nestettä. Lisää laimennettu sitruunamehu tai valkoviini ja jatka kypsennystä, kunnes nesteet ovat imeytyneet suurimoihin. Saksi lopuksi joukkoon ruukku rucolaa ja tuoreita yrttejä. Paista kuha voi-öljyseoksessa miedolla lämmöllä molemmin puolin, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää fileiden päälle raastettua sitruunankuorta ja -mehua. Mausta kalat riivityillä timjamin oksilla.

VINKKI: Kokeile Irtonainen Riisi+Ohran tilalle Irtonainen Kaura+Riisiä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)