Pizzasarvet

Pizzasarvet ilmakuivatulla kinkulla ja tryffelibalsamicolla
25 min, josta valmisteluaika 10 min

Pizzasarvet ovat mainio herkku, jotka leivotaan kätevästi valmiista pyöreästä Myllyn Paras Pizzataikinasta.

Ota taikina sulamaan huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen käyttöä tai siirrä taikina jo edellisenä iltana pakastimesta jääkaappiin.

Yhdestä pyöreästä pizzalevystä saat 8 kolmioita, jotka vain täytät ja rullaat sarviksi. Uunissa syntyvät suussa sulavat herkut.

8 kpl
Pohja:
1pktMyllyn Paras Pyöreä Pizzataikinaa (320 g)
Täyte:
100gtomaattipyreetä
1rkltryffeli- tai viikunabalsamicoa
70gmozzarella-juustoraastetta
8viipalettailmakuivattua maalaiskinkkua (80 g)
Pinnalle:
30gmozzarella-juustoraastetta

Valmistusohje

  1. Sulata pizzataikina pakkauksen ohjeen mukaan eli ota se sulamaan vähintään tunti ennen käyttöä. Älä avaa pakkausta, jolloin taikina kohoaa paremmin.

  2. Levitä käsillä painellen kohonnut pyöreä taikina halkaisijaltaan isommaksi, noin 30 cm:n kokoiseksi pyöreäksi levyksi.

  3. Levitä tomaattipyree koko levyn pintaan lastalla, pirskottele päälle balsamico. Jaa pyöreä levy taikinapyörällä 8 sektoriin kolmioiksi.

  4. Ripottele juustoraaste tomaattitäytteen päälle. Levitä kokonaiset ohuenohuet kinkkusuikaleet jokaiselle kolmiolle.

  5. Rullaa jokainen kolmio erikseen sarveksi leveästä ulkoreunasta kohti terävää keskustaa. Nostele leivinpaperin päälle uunipellille ja taita kaarelle sarven muotoon. Ripottele sarvien päälle vielä juustoraastetta.

  6. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia kauniinvärisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)