Ainekset noin 4:lle annosta

1
rkl
öljyä
n.300
g
hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1
sipuli
3
dl
vettä
maissijauhoja
n.1
rkl
mietoa currytahnaa
1-2
rkl
hunajaa
1½-2
dl
ranskankermaa/hapanta ruuanvalmistuskermaa
1
tlk
ananaspaloja liemineen (n. 220 g)
1
banaani
(1
dl
rusinoita)
(2-4
rkl
sherryä tms.)

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan ja keitä Villiriisiseos yhtä aikaa, kun valmistat kastikkeen. Ruskista kastiketta varten fileesuikaleet pannulla tai kasarissa suikaloidun sipulin kanssa. Lisää vesi, johon suuruste on sekoitettu, sekä currytahna ja hunaja, anna kiehahtaa.

  2. Lisää lopuksi kastikkeeseen ranskankerma, ananaspalat liemineen ja pilkottu banaani. Villiä vaihtelua kastikkeeseen saat rusinoilla tai halutessasi juhlavuutta sherryllä. Tarjoa keitetyn Villiriisiseoksen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

9 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.