Hedelmäinen broilerkastike villiriisille

25 min, josta valmisteluaika 20 min
noin 4:lle
1 | rkl | öljyä |
n.300 | g | hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita |
1 | sipuli | |
3 | dl | vettä |
2 | rkl | Myllyn Paras Karkeita Vehnäjauhoja TAI |
maissijauhoja | ||
n.1 | rkl | mietoa currytahnaa |
1-2 | rkl | hunajaa |
1½-2 | dl | ranskankermaa/hapanta ruuanvalmistuskermaa |
1 | tlk | ananaspaloja liemineen (n. 220 g) |
1 | banaani | |
(1 | dl | rusinoita) |
(2-4 | rkl | sherryä tms.) |
3-4 | dl | Myllyn Paras Villiriisiseosta |
Valmistusohje
-
Laita vesi kiehumaan ja keitä Villiriisiseos yhtä aikaa, kun valmistat kastikkeen. Ruskista kastiketta varten fileesuikaleet pannulla tai kasarissa suikaloidun sipulin kanssa. Lisää vesi, johon suuruste on sekoitettu, sekä currytahna ja hunaja, anna kiehahtaa.
-
Lisää lopuksi kastikkeeseen ranskankerma, ananaspalat liemineen ja pilkottu banaani. Villiä vaihtelua kastikkeeseen saat rusinoilla tai halutessasi juhlavuutta sherryllä. Tarjoa keitetyn Villiriisiseoksen kanssa.
Kommentoi reseptiä