Broileri-riisiohravuoka

Myllyn Paras
noin 6:lle
3dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
n.500gmarinoituja broilerin fileepaloja tai -suikaleita
1tlksäilykepersikoita pilkottuna (n. 200 g/400 g)
½tljauhettua (valko)pippuria
1tlsuolaa
1rklrakuunaa
½lvettä + persikkatölkin liemi

Valmistusohje

Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä. Mittaa vuokaan
kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita ne keskenään ennen
veden kaatamista ainesten päälle. Anna kypsyä 225-asteisen uunin alimmalla
tasolla 45 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (8)

Todella hyvä resepti, pelastaa lapsiperheen lounaan takuuvarmasti. Ruoka on helppo latoa vuokaan, laittaa uuniin ja mennä ulos keräämään ruokahalua. Laitamme veteen vähäsuolaista kanafondia, niin saamme nopeasti makua. Paprikaa yleensä vielä joukkoon ja herkku on valmis! Yksivuotiaskin söi ison lautasellisen pihaleikkien jälkeen.
Hyvä resepti, mutta omassa versiossa jätän persikat pois ja heitän sekaan porkkana, kukkakaali, parsakaali pakastepussin.
Kiva resepti! Lisäsin paprikasuikaleita ja koska käytin marinoimattomia kanasuikaleita, maustoin vähän reilummin ja käytin yrttinä timjamia. Kiva, kun ei tarvinnut paistella mitään etukäteen. Onnistuu heikommillakin kokkaustaidoilla.
Hyvä resepti! Lisäsin puolikkaan kasvisliemikuution ja vähensin suolan määrän puoleen. Kanasuikaleet ostin maustamattomana ja hieroin niihin 1tl kuivattua sipuli- ja valkosipulirouhetta, 0,5tl rouhittua mustapippuria, ripaus chiliä ja valkopippuria sekä rakuunaa reilu 1tl. Annoin maustua puoli tuntia ennen uuniin laittamista.
Hyvä, maukas ja helppo. Lisään vielä joukkoon yhden punaisen suippopaprikan kuutioituna. Tuo ruokaan kaunista väriä.
Tästä tulee hyvää helposti ja nopeasti.
Tästä ohjeesta on tullut yksi viikonloppujen pelastaja. Lapset ja lapsenlapset ja isovanhemmat tykkää(ikähaitarilla 4v - 75v). Tuotteena riisi+ohra on todella maukas. terv.fammu
Erittäin näppärä resepti. Suosittelen. Olen jättänyt rakuunan pois ja lisännyt sweet chili-kastiketta. Kannattaa kokeilla ananaksella. Persikka pehmeänä makuna menee vähän hukkaan.