Valkosipulinen nakkiwokki

Valkosipulinen nakkiwokki
  • Nakit sopivat lasten ja koululaisten makuun, mutta kyllä niistä isommatkin pitävät!
  • Tässä ruoassa valkosipulia saa olla reilusti. Hienonna valkosipuli leikkaamalla veitsellä, jotta maku tulee hyvin esille.
  • Jasmiiniriisi on kevyesti hennon kukkaiselta tuoksuva Pohjois-Thaimaan ylängöiltä kotoisin olevaa riisilajike. Jasmiiniriisin hienostunut maku ja tuoksu kehittyvät sen kypsyessä. Jasmiiniriisi on hiukan tarttuvampaa kuin tavallinen pitkäjyväinen riisi, se sopii erinomaisesti wokkiruokiin.
noin 4:lle
1-2rklöljyä tai margariinia
2sipulia
5-10valkosipulinkynttä
1rklcurrytahnaa
2dlMyllyn Paras Jasmiini Riisiä
6-7dlvettä, osa voi olla hedelmämehua
n.400gviipaloituja nakkeja
250gmakeaa pakastemaissia (1 pss)
¼tlhienonnettua valkopippuria
(tuoretta basilikaa)

Valmistusohje

Kuumenna rasva wokkipannussa tai kasarissa. Paista hetki sipulirenkaita ja hiennonnettua valkosipulia currytahnan kanssa. Lisää riisisuurimot ja neste. Anna kiehahtaa ja kypsyä 5 min.

Lisää viipaloidut nakit, maissit, valkopippuri sekä basilika ja jatka kypsennystä 5-8 min. Tarkista maku. Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)