Raikas Kaura-saksanpähkinäsalaatti

Raikas Kaura-saksanpähkinäsalaatti

Raikas Kaura-saksanpähkinäsalaatti sopii alkuruoksi tai pääruoan lisukkeeksi. Se on nopea ja helppo valmistaa! Pähkinät sisältävät ihmisille välttämättömiä pehmeitä rasvahappoja.

6:lle lisäkkeeksi tai 4:lle ruoaksi
2dlkeitettyä Myllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä (n. 150 g)
100gpurjosipulia suikaleina (n. 10 cm)
200gfenkolia suikaleina
1punainen suippopaprika (100 g)
1dlsaksanpähkinöitä
1viinisuolaheinäruukku
n.200g(rasvatonta) raejuustoa
Kastike:
½dlsitruunamehua
½dlvalkosipulinkynttä
2valkosipulinkynttä
½tlchilijauhetta

Valmistusohje

Keitä suurimot pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä (¾ dl:sta tulee n. 2½ dl). Huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä. Pilko ja sekoita kaikki salaatin ainekset. Sekoita valmis kastike halutessasi salaattiin tai tarjoile erikseen. Sopii alkusalaatiksi tai pääruoan lisäkkeeksi.

VINKKI: Keitä suurimoita kerralla reilumpi määrä ja käytä kypsiä suurimoita esim. leivontaan tai viilin / jogurtin kanssa (myslin tapaan).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)