Kala-riisiohrapaistos

Myllyn Paras
4:lle
dlMyllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
2nippusipulia
1lnokkosia tai 1 ps pakastepinaattia
1dlhienonnettua tilliä
400gahven- tai pienen hauen fileetä tai pakastekalaa
1-2tlsuolaa
valkopippuria
7dlmaitoa
2munaa

Valmistusohje

Leikkaa nippusipulien sipuliosa ohuiksi viipaleiksi tai
silpuksi ja varret myös silpuksi. Kiehauta ja jäähdytä nokkosenlehdet. Leikkaa
ne muutamaan osaan. Paloittele kala.

Sekoita sipuli, suurimot, kalapalat, tilli ja nokkoset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos voideltuun vuokaan.
Vatkaa muna ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan. Ravistele kevyesti.
Kypsennä uunin keskiosassa 200-asteessa noin tunti.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)