Ainekset 4:lle annosta

2
nippusipulia
1
l
nokkosia tai 1 ps pakastepinaattia
1
dl
hienonnettua tilliä
400
g
ahven- tai pienen hauen fileetä tai pakastekalaa
1-2
tl
suolaa
valkopippuria
7
dl
maitoa
2
munaa

Ohje

  1. Leikkaa nippusipulien sipuliosa ohuiksi viipaleiksi tai silpuksi ja varret myös silpuksi. Kiehauta ja jäähdytä nokkosenlehdet. Leikkaa ne muutamaan osaan. Paloittele kala.

  2. Sekoita sipuli, suurimot, kalapalat, tilli ja nokkoset keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos voideltuun vuokaan.

  3. Vatkaa muna ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan. Ravistele kevyesti. Kypsennä uunin keskiosassa 200-asteessa noin tunti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.