Yrteillä kuorrutettua kalaa ja kasvis ohra+riisiä

Myllyn Paras
2-3:lle
300-400gkalafileetä (esim. kuhaa, haukea, kirjolohta tai pakastekalaa)
¾tlsuolaa
vähän valkopippuria
½tilliruukkua hienonnettuna
½ruohosipuliruukkua hienonnettuna
1-2rklhienonnettua tuoretta timjamia
½dlmanteleita, auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä
Paistamiseen:
tilkka pullomargariinia
Lisäkkeeksi:
1½-2dlMyllyn Paras irtonainen Riisi+Ohraa
300gvärikkäitä pakastekasviksia
vähän puristettua sitruunamehua
vähän tuoretta timjamia tai ruohosipulia

Valmistusohje

Hakkaa veitsellä tai hienonna sauvasekoittimella tai
monitoimikoneessa mantelit tai siemenet. Hienonna yrtit. Sekoita keskenään.
Mausta kalafileet suolalla ja pippurilla. ja kääntele ne yrttisiemenseoksessa.
Paista pannulla muutama minuutti kummaltakin puolelta, mutta varo ettei kala
kuivu.

Keitä Riisi+Ohra pakkauksen ohjeen mukaan, keittoaika on noin
20 minuuttia. Lisää pakastevihannekset 5-8 minuuttia ennen kuin suurimot ovat
kypsiä. Kaada keitinvesi pois ja purista sekaan vähän sitruunamehua ja lisää
joukkoon tuoreita yrttejä. Tarjoa lisäkkeeksi tai salaattina.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)