Viljainen Tonnikalamunakas

Viljainen Tonnikalamunakas
20 min, josta valmisteluaika 10 min
  • Munakas on mukava ja kätevä ruoka arkeen.
  • Lisäksi se on ruokaisaa, varsinkin kun siihen lisää viljaisia suurimoita.
  • Erilaisin kasviksin saat vaihtelua ja perheen pienimmille maistuvan munakkaan, kokeile esim. maissia, herneitä, pieniä paprikakuutioita, porkkanaraastetta, fenkolia raasteena jne.
noin 3-4:lle
1sipuli (tai 100 g eli ½ pss pakastesipulia)
1dlmaissia tai herneitä
3dlkeitettyä Myllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
200g(sitruuna)maustettua tonnikalaa (2 pss tai 1 tlk, ei öljyssä)
4-5munaa
1dlkasvislientä tai maitoa
1tlsitruunapippuria
hiven yrttisuolaa
persiljaa

Valmistusohje

Paista pannulla sipuli ja maissi (rypsiöljyä paistamiseen), lisää kypsät suurimot (1 dl raakoja vastaa 3 dl kypsiä suurimoita) tai risoton loppu ja tonnikala sekä muna-neste-mausteseos.

Anna munakkaan hyytyä pannulla miedolla lämmöllä. Tarjoile heti kuumana. Lisää pinnalle persiljaa. Voit hyydyttää ruoan myös matalassa vuoassa mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa.

VINKKI: Kokeile tonnikalan tilalla raejuustoa tai kanaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Jos hyydytys uunissa, montako astetta ja kuinka kauan? Voinen käyttää myös alkupaistelun pannua uunissa jos sen kahva kestää, selviäisi yhdellä paistoastialla.
Uunissa lämpötila +200 astetta, paistoaika riippuu paljon uunin tehosta. Paistoa kannattaa seurata, kunnes munakas on hyytynyt. terveisin, Kuluttajaneuvonta