Viljainen Tonnikalamunakas

Viljainen Tonnikalamunakas
  • Munakas on mukava ja kätevä ruoka arkeen.
  • Lisäksi se on ruokaisaa, varsinkin kun siihen lisää viljaisia suurimoita.
  • Erilaisin kasviksin saat vaihtelua ja perheen pienimmille maistuvan munakkaan, kokeile esim. maissia, herneitä, pieniä paprikakuutioita, porkkanaraastetta, fenkolia raasteena jne.
noin 3-4:lle
1sipuli (tai 100 g eli ½ pss pakastesipulia)
1dlmaissia tai herneitä
3dlkeitettyä Myllyn Paras Irtonainen Riisi+Ohraa
200g(sitruuna)maustettua tonnikalaa (2 pss tai 1 tlk, ei öljyssä)
4-5munaa
1dlkasvislientä tai maitoa
1tlsitruunapippuria
hiven yrttisuolaa
persiljaa

Valmistusohje

Paista pannulla sipuli ja maissi (rypsiöljyä paistamiseen), lisää kypsät suurimot (1 dl raakoja vastaa 3 dl kypsiä suurimoita) tai risoton loppu ja tonnikala sekä muna-neste-mausteseos.

Anna munakkaan hyytyä pannulla miedolla lämmöllä. Tarjoile heti kuumana. Lisää pinnalle persiljaa. Voit hyydyttää ruoan myös matalassa vuoassa mikroaaltouunissa tai tavallisessa uunissa.

VINKKI: Kokeile tonnikalan tilalla raejuustoa tai kanaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)