Satokauden broileripasta

Satokauden broileripasta
25 min, josta valmisteluaika 10 min

Oletko jo tutustunut kotimaisiin Myllyn Paras -pastoihin? Täysin kotimaisesta viljasta valmistetut pastat sopivat kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Valitse kierrepasta, simpukkapasta tai putkipasta.

4 annosta
lvettä
1tlsuolaa
250gMyllyn Paras Putkipastaa
2rklrypsiöljyä
450gbroilerinfileetä, suikaleina
½tlsuolaa
mustapippuria myllystä
½sitruunan mehu
1keskikokoinen kesäkurpitsa
2porkkanaa
lvettä
1tlsuolaa
150gvarsiparsakaalia
2dlruoka- tai kuohukermaa
(suolaa)

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi. Lisää suola ja putkipasta. Keitä noin 7-8 minuuttia ja valuta.

  2. Kuumenna rypsiöljy ja lisää pannulle broilerinfileesuikaleet. Paista kauttaaltaan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunanmehulla.

  3. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi ja porkkanat viipaleiksi. Kiehauta vesi ja lisää suola, porkkanaviipaleet ja varsiparsakaali. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta.

  4. Lisää kesäkurpitsasuikaleet broilerin joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä. Lisää vielä valutetut porkkanat ja varsiparsakaalit ja kääntele hetki.

  5. Lisää ruoka- tai kuohukerma ja kiehauta. Sekoita joukkoon valutettu putkipasta. Tarkista maku.

  6. Tarjoa seuraksi parmesaanilastuja ja tuoreita yrttejä.

VINKKI: Voit maustaa ruokaa myös pestolla tai käyttää maustettua ruokakermaa. Maidottoman version saat vaihtamalla kerman maidottomaan vastaavaan tuotteeseen.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)