Calzone
Katso suosituin pizzareseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia pizzoja.

1 | kpl | Myllyn Paras Pyöreä Pizzataikina 320 g |
2 | rkl | tomaattisosetta |
100 | g | kuutioitua kinkkua |
½ | prk | ananasta |
50 | g | sinihomejuustoa |
100 | g | juustoraastetta |
voiteluun kananmuna | ||
(oreganoa) |
Valmistusohje
1. Anna pizzataikinan sulaa noin 30 minuuttia.
2. Kauli pohjaa hieman suuremmaksi, kuitenkin niin, että taikinan pyöreä muoto säilyisi.
3. Levitä pohjalle tomaattisosetta siten, että reunoille jää muutaman sentin täytteetön alue.
4. Levitä loput täytteet vain pohjan toiselle puolelle, lisää halutessasi oreganoa.
5. Taita calzone kaksin kerroin, niin että taikinareunat menevät vastakkain.
6. Painele reuna tiukasti kiinni ja voitele kananmunalla.
7. Paista calzone 225 C, n. 15-20 minuuttia.
Kommentoi reseptiä