Calzone

Katso suosituin pizzareseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita herkullisia pizzoja.

Calzone
35 min, josta valmisteluaika 15 min
1kplMyllyn Paras Pyöreä Pizzataikina 320 g
2rkltomaattisosetta
100gkuutioitua kinkkua
½prkananasta
50gsinihomejuustoa
100gjuustoraastetta
voiteluun kananmuna
(oreganoa)

Valmistusohje

1. Anna pizzataikinan sulaa noin 30 minuuttia.

2. Kauli pohjaa hieman suuremmaksi, kuitenkin niin, että taikinan pyöreä muoto säilyisi.

3. Levitä pohjalle tomaattisosetta siten, että reunoille jää muutaman sentin täytteetön alue.

4. Levitä loput täytteet vain pohjan toiselle puolelle, lisää halutessasi oreganoa.

5. Taita calzone kaksin kerroin, niin että taikinareunat menevät vastakkain.

6. Painele reuna tiukasti kiinni ja voitele kananmunalla.

7. Paista calzone 225 C, n. 15-20 minuuttia. 

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)