Kreikkalaiset lettuset

Myllyn Paras
noin 30 pientä lettua
2munaa
4dlmaitoa
2dlMyllyn Paras Durumvehnäjauhoja
½tlsuolaa
1tlkardemummaa
10viikunaa suikaleina
1dlmantelilastuja

Valmistusohje

Sekoita lettutaikinan kaikki ainekset keskenään. Anna
taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Paista lettupannulla ohukaisia molemmin
puolin. Tarjoile kirpeän sitruuna- tai appelsiinihillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Tosi hyvää, nam.
Tosi hyviä!! :)
ihana resepti kerrassaan herkullista ystävänikin pitivät niistä pidimme herkku illan kreikkalaisittain!
iHaN KiVa... En OoKKaa ENNeN TäLLaSee ReSePTii TöRMäNNy... ;D
todella mahtava resepti