Kookospannarit
Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

50 min, josta valmisteluaika 15 min
muffinipellillinen, n. 12 kpl
8 | dl | kookosmaitoa (2 tlk) |
5 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
3 | kpl | kananmunaa |
1 | dl | kookoshiutaleita |
2 | rkl | kookosöljyä |
Valmistusohje
- Vispaa 5 dl jauhoa 8 dl:aan kookosmaitoa ja sekoita joukkoon kananmunat yksitellen. Lisää joukkoon kookoshiutaleita ja sulaa kookosöljyä. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan.
- Kaada taikina kookosöljyllä voideltuihin muffinivuokiin tai muffinipellin koloihin, kolot saavat tulla lähes täyteen (laita annosvuoat valmiiksi ensin uunipellille, jotta ne on helppo siirtää uuniin).
- Kypsennä 225-asteisen uunin tai 200-asteisen kiertoilmauunin toiseksi alimmalla tasolla kauniin värisiksi, n. 25 min ajan.
- Tarjoa lämpiminä tai kylminä hedelmäpalojen, esim. persimonviipaleiden ja kookoslastujen kanssa.
VINKKI: Voit tehdä kookospannukakun myös reunalliselle uunipellille kookosöljyllä voidellun leivinpaperin päälle.
Kommentoi reseptiä