Kookospannarit

Kookospannarit
muffinipellillinen, n. 12 kpl
8dlkookosmaitoa (2 tlk)
1psMyllyn Paras Pannukakkujauhoa (300 g)
1dlkookoshiutaleita
2rklkookosöljyä

Valmistusohje

Vispaa 1 pussi pannukakkujauhoa 8 dl:aan kookosmaitoa. Lisää joukkoon kookoshiutaleita ja sulaa kookosöljyä. Anna taikinan turvota uunin lämpenemisen ajan. Kaada taikina kookosöljyllä voideltuihin muffinivuokiin tai muffinipellin koloihin, kolot saavat tulla lähes täyteen (laita annosvuoat valmiiksi ensin uunipellille, jotta ne on helppo siirtää uuniin). Kypsennä 225-asteisen uunin tai 200-asteisen kiertoilmauunin toiseksi alimmalla tasolla kauniin värisiksi, n. 25 min ajan. Tarjoa lämpiminä tai kylminä hedelmäpalojen, esim. persimonviipaleiden ja kookoslastujen kanssa.

VINKKI: Voit tehdä kookospannukakun myös reunalliselle uunipellille kookosöljyllä voidellun leivinpaperin päälle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)