Kookosvohvelit Ananas-Valkosuklaatäytteellä

Kookosvohvelit Ananas-Valkosuklaatäytteellä
8 isoa vohvelia
2dlkookoskermaa
3dlkivennäisvettä
1psMyllyn Paras Lettu- ja vohvelijauhoja
Paistamiseen:
voita tai margariinia
Valkosuklaatäyte:
1tlkvaahtoutuvaa kermavalmistetta tai kuohukermaa (2-2½ dl)
100gvalkoista suklaata
1tlvaniljasokeria
1tlkvalkosuklaarahkaa (200 g)
300gananasrenkaita

Valmistusohje

Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan: mittaa kivennäisvesi ja kookoskerma kulhoon ja vispilöi sekaan lettu- ja vohvelijauhot. Anna turvota jonkin aikaa. Paista vohvelit vohveliraudalla keskilämmöllä. Katso, että ne eivät pala. Valmista valkosuklaatäyte seuraavasti. Kuumenna kattilassa noin puoli desiä kermaa ja valkosuklaapalat. Sekoita koko ajan puulastalla, kunnes suklaa sulaa tasaiseksi. Laita seos jäähtymään. Vatkaa loput kermasta erikseen kulhossa vaahdoksi, mausta sokerilla. Vatkaa joukkoon lopuksi rahka ja kädenlämpöiseksi jäähtynyt valkosuklaaseos. Tarjoile ananasrenkaiden kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Millä voisi korvata valkosuklaan?
Valkosuklaan voi jättää kokonaan poiskin ja vaahdottaa kaiken kerman. Terveisin, Kuluttajaneuvonta