Ainekset 8 isoa vohvelia annosta

2
dl
kookoskermaa
4
dl
kivennäisvettä
Paistamiseen:
voita tai margariinia
Valkosuklaatäyte:
1
tlk
vaahtoutuvaa kermavalmistetta tai kuohukermaa (2-2½ dl)
100
g
valkoista suklaata
1
tl
vaniljasokeria
1
tlk
valkosuklaarahkaa (200 g)
300
g
ananasrenkaita

Ohje

  1. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan: mittaa kivennäisvesi ja kookoskerma kulhoon ja vispilöi sekaan lettu- ja vohvelijauhot. Anna turvota jonkin aikaa. Paista vohvelit vohveliraudalla keskilämmöllä. Katso, että ne eivät pala.

  2. Valmista valkosuklaatäyte seuraavasti. Kuumenna kattilassa noin puoli desiä kermaa ja valkosuklaapalat. Sekoita koko ajan puulastalla, kunnes suklaa sulaa tasaiseksi. Laita seos jäähtymään. Vatkaa loput kermasta erikseen kulhossa vaahdoksi, mausta sokerilla. Vatkaa joukkoon lopuksi rahka ja kädenlämpöiseksi jäähtynyt valkosuklaaseos. Tarjoile ananasrenkaiden kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.