Inkivääri-porkkanaletut, mascarponea ja minttua

Inkivääri-porkkanaletut, tuorejuustoa ja minttua
40 min, josta valmisteluaika 20 min

Porkkana ja inkivääri pelaavat makuina upeasti yhteen. Tämä resepti toimii kiireettömällä aamiaisella tai välipalana.

8 lettua
1psMyllyn Paras Porkkanalettujauhoja
6dlvettä
rkltuoretta inkivääriä raastettuna
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
Lisäksi:
2appelsiinia
200gmascarpone-juustoa (maustamatonta tuorejuustoa)
tuoretta minttua hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Sekoita kulhossa lettujauhot, vesi ja inkivääri. Sauvasekoitin hoitaa homman sekunneissa. Anna taikinan tekeytyä 10 minuuttia. Valmistele lisäkkeet taikinaa odotellessa.

  2. Kuori appelsiinit ja irrota lohkot kalvojen väleistä. Notkista mascarpone muutamalla lusikan pyöräytyksellä.

  3. Paista letut kypsiksi voi-rypsiöljyseoksessa. Taittele valmiit letut viuhkoiksi. Pidä lämpimänä ja tarjoa mascarponen ja mintun kanssa.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Voiko siitä tehdä pannukakun? Mascarpone on rasvaista.
Porkkanalettujauho on tarkoitettu erityisesti lettujen paistamiseen. Tuotteen ainesosasuhteita ei ole suunniteltu vastaamaan pannukakkutaikinaa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta