Omenapannari

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Myllyn Paras
6-8 palaa
4rklpullomargariinia
3-4hapahkoa omenaa
1dlsokeria
1-2tlkanelia
4munaa
1-2tlvaniljasokeria
2dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
tai Karkea Vehnäjauhoja
dlmaitoa

Valmistusohje

Pese omenat hyvin tai kuori ne. Poista keskusta ja viipaloi puolikuiksi. Levitä pullomargariini uunivuokaan (23 x 36 cm) tai isoon piirakkavuokaan (halkaisija 26-29 cm). Lisää omenaviipaleet, sokeri ja kaneli. Sekoita ja kypsennä uunin keskiosassa 200-asteessa n.10 min, eli kunnes omenat alkavat pehmetä ja sokeri sulaa. Vatkaa munat kevyesti vaniljasokerin kanssa ja lisää joukkoon jauhot ja maito. Anna turvota hetken aikaa. Ota omenat uunista ja kaada taikina päälle. Nostele kevyesti, niin taikina valuu paremmin omenaviipaleiden väliin. Paista 200-225-asteessa uunin keskiosassa 20-25 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja kauniin värinen. Voit ripotella pinnalle vähän tomusokeria.

VINKKI: Kun teet pannarin mitoiltaan pienemmässä vuoassa eli kun pannarista tulee korkeampi, lisää jauhoja ½ dl.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)