Puolukka-omenapannari

Myllyn Paras
uunipellillinen
8dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
4dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
3kananmunaa
2rklrypsiöljyä
½tlsuolaa
2tlkardemummaa
2tlkanelia
1rklsokeria
Pinnalle:
3-5kotimaista omenaa viipaleina
2dlpuolukoita
1-1½dlfariinisokeria (vaihtoehtona ruskeaa tai muscovadosokeria)

Valmistusohje

Vispilöi jauhot maitoon ja anna turvota 15-30 minuuttia.
Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen. Poista omenista siemenkota ja leikkaa
omenat viipaleiksi tai ohuiksi lohkoiksi. Vatkaa taikinan joukkoon suola, munat,
öljy ja mausteet. Kaada taikina tarpeeksi isolla leivinpaperilla vuorattuun
uunipannuun. Levitä päälle omenaviipaleet ja ripottele niiden päälle puolukat ja
sokeri. Nosta varovasti uunin keskiosaan. Paista n. ½ tuntia. Tarkista
kypsyys.

Vedä vähän jäähtynyt pannukakku leikkuulaudalle ja leikkaa
paloiksi. Tarjoa lisäksi vanilja- tai kinuskikastiketta tai jäätelöä.

VINKKI: Ohje on helppo puolittaa (käytä 2
pientä munaa). Paista se silloin pienemmällä uunipannulla tai metallisessa
vuoassa esim. isossa kakku/torttuvuoassa (halkaisija 30 cm tai yli).

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvää oli!