Mustikkapannari

Mustikkapannari
uunipellillinen
2munaa
5dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
3tlkardemummaa
1tlsuolaa
2-3dlmustikoita
½dlhillosokeria
50g(laktoositonta) voita

Valmistusohje

Sekoita taikina ja anna turvota. Sekoita hillosokeri mustikoihin. Sulata uunivuoassa voi ruskeaksi ja kaada taikina päälle. Ripottele mustikat sekaan. Paista 200-asteessa n. 40 min.

Resepti:
Maija Lehmusvirta

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Kerrankin tuli meidän 50 cm uunipellille sopiva pannari. Muuten hyvä, mutta suolaa on aivan liikaa. 0,5 tl riittäisi tähän maitomäärään. Ja vaniljasokeria 1-2 tl ehdottomasti mukaan! Meidän uunilla paistoajaksi riitti 25 min.
Laitoin kardemumman tilalle mausteeksi kanelia, vaniljasokeria ja anisiisoa. Ihanaa!
Ite tein tän mansikoiden kanssa, kun ei noita mustikoita löytynyt. Hyvää oli silti.
hyvää on.