Kauraleseinen omenapannari

Kauraleseinen omenapannari
uunipellillinen
8dl(rasvatonta/laktoositonta) maitoa
2dlMyllyn Paras Kauraleseitä
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
3munaa
2-3rklsokeria
1tlkardemummaa
1tlsuolaa
dlmargariini- tai voisulaa)
Päälle:
3-6hapokasta omenaa
kanelia
fariinisokeria

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään. Sekoita pannaritaikinan
ainekset keskenään. Mikäli haluat laktoositonta, valmista taikina
laktoosittomaan maitojuomaan. Anna taikinan turvota kunnes uuni on lämmin. Kaada
taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille.

Mikäli valmistat omenapannaria, levitä taikinan
päälle hyvin ohuita omenaviipaleita yhteen kerrokseen. Ripottele pinnalle
kanelia ja sokeria.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla tai toiseksi
alimmalla tasolla 25-30 min vaalean ruskeaksi. Varo paistamasta liikaa. Tarjoile
sellaisenaan tai marjasurvoksen tai hillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Todella hyvää tuli...helppo resepti, ja teen uudestaankin.
Tosi maukas ja pehmeä. Omenat ei hirveästi maistuneet, mutta ne paransivat ainakin pannukakun ulkonäköä!
Omenoita voi lisätä. Todella mujova herkku.
tosi hyvä