Ainekset uunipellillinen annosta

8
dl
(rasvatonta/laktoositonta) maitoa
3
munaa
2-3
rkl
sokeria
1
tl
kardemummaa
1
tl
suolaa
dl
margariini- tai voisulaa)
Päälle:
3-6
hapokasta omenaa
kanelia
fariinisokeria

Ohje

  1. Laita uuni lämpenemään. Sekoita pannaritaikinan ainekset keskenään. Mikäli haluat laktoositonta, valmista taikina laktoosittomaan maitojuomaan. Anna taikinan turvota kunnes uuni on lämmin.

  2. Kaada taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille. Mikäli valmistat omenapannaria, levitä taikinan päälle hyvin ohuita omenaviipaleita yhteen kerrokseen. Ripottele pinnalle kanelia ja sokeria.

  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla tai toiseksi alimmalla tasolla 25-30 min vaalean ruskeaksi. Varo paistamasta liikaa. Tarjoile sellaisenaan tai marjasurvoksen tai hillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.