Kauraleseinen omenapannari

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Kauraleseinen omenapannari
uunipellillinen
8dl(rasvatonta/laktoositonta) maitoa
2dlMyllyn Paras Kauraleseitä
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
3munaa
2-3rklsokeria
1tlkardemummaa
1tlsuolaa
dlmargariini- tai voisulaa)
Päälle:
3-6hapokasta omenaa
kanelia
fariinisokeria

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään. Sekoita pannaritaikinan ainekset keskenään. Mikäli haluat laktoositonta, valmista taikina laktoosittomaan maitojuomaan. Anna taikinan turvota kunnes uuni on lämmin. Kaada taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille. Mikäli valmistat omenapannaria, levitä taikinan päälle hyvin ohuita omenaviipaleita yhteen kerrokseen. Ripottele pinnalle kanelia ja sokeria. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla tai toiseksi alimmalla tasolla 25-30 min vaalean ruskeaksi. Varo paistamasta liikaa. Tarjoile sellaisenaan tai marjasurvoksen tai hillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Todella hyvää! Syksyn suosikki!
Todella hyvää tuli...helppo resepti, ja teen uudestaankin.
Tosi maukas ja pehmeä. Omenat ei hirveästi maistuneet, mutta ne paransivat ainakin pannukakun ulkonäköä!
Omenoita voi lisätä. Todella mujova herkku.
tosi hyvä