Ainekset uunipellillinen annosta

4
dl
itse tehtyä Suklaa Kauramannapuuroa
6
dl
maitoa tai kauramaitoa
4
kananmunaa
n. 3
dl
omena- tai persikka tms. lohkoja ohuina siivuina

Ohje

  1. Valmista Suklaa Kauramannapuuroa pakkauksen ohjeen mukaan, tai mene ohjeeseen tästä: Suklaa kauramannapuuro. Ota siitä 4 dl puuroa ja vispaa sekaan muut aineet.

  2. Kaada seos voidellulle leivinpaperille reunalliselle uunin kokoiselle pellille. Tai valmista vain puoli annosta reunalliseen isohkoon laakeaan uunivuokaan.

  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Laita puolessa välissä paistamista pannarin pinnalle ohuita omena- tai persikkalohkoja tai muita hedelmäpaloja. Paista kauniin väriseksi.

  4. Ripottele kypsälle marjapannarille sokeria tai valuta päälle hunajaa. Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön ja hillon/marjojen kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.