Suklainen hedelmäpannari

Suklainen hedelmäpannari
uunipellillinen
4dlitse tehtyä Suklaa Kauramannapuuroa
6dlmaitoa tai kauramaitoa
4kananmunaa
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
n. 3dlomena- tai persikka tms. lohkoja ohuina siivuina

Valmistusohje

Valmista Suklaa Kauramannapuuroa pakkauksen ohjeen mukaan,
tai mene ohjeeseen tästä: Suklaa
kauramannapuuro. Ota siitä 4 dl puuroa ja vispaa sekaan muut aineet. Kaada
seos voidellulle leivinpaperille reunalliselle uunin kokoiselle pellille. Tai
valmista vain puoli annosta reunalliseen isohkoon laakeaan
uunivuokaan.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Laita
puolessa välissä paistamista pannarin pinnalle ohuita omena- tai persikkalohkoja tai muita hedelmäpaloja. Paista kauniin väriseksi.

Ripottele kypsälle
marjapannarille sokeria tai valuta päälle hunajaa. Tarjoile kermavaahdon tai
jäätelön ja hillon/marjojen kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)