Suklainen hedelmäpannari

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Suklainen hedelmäpannari
50 min, josta valmisteluaika 25 min
uunipellillinen
4dlitse tehtyä Suklaa Kauramannapuuroa
6dlmaitoa tai kauramaitoa
4kananmunaa
3dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
n. 3dlomena- tai persikka tms. lohkoja ohuina siivuina

Valmistusohje

Valmista Suklaa Kauramannapuuroa pakkauksen ohjeen mukaan, tai mene ohjeeseen tästä: Suklaa kauramannapuuro. Ota siitä 4 dl puuroa ja vispaa sekaan muut aineet.

Kaada seos voidellulle leivinpaperille reunalliselle uunin kokoiselle pellille. Tai valmista vain puoli annosta reunalliseen isohkoon laakeaan uunivuokaan.

Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Laita puolessa välissä paistamista pannarin pinnalle ohuita omena- tai persikkalohkoja tai muita hedelmäpaloja. Paista kauniin väriseksi.

Ripottele kypsälle marjapannarille sokeria tai valuta päälle hunajaa. Tarjoile kermavaahdon tai jäätelön ja hillon/marjojen kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)