Pippuripastapaistos

Pippuripastapaistos
uunivuoallinen, halkaisija n. 22 cm
5dlMyllyn Paras Pippuripastaa
1punasipuli silputtuna
300gkinkkukuutioita
2punaista suippopaprikaa kuutioina
200gfetajuustoa kuutioina
1tlsalvia-yrttiä
2dlmustapippurikermaa (tai kermaa + mustapippuria)
(100gsinihomejuustoa)

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ”al dente” (7 min). Valuta lävikössä. Laita voideltuun uunivuokaan pasta, paistettu silputtu sipuli sekä kinkku-, paprika- ja fetakuutiot. Mausta salvialla. Kaada päälle pippurikermaa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min, kunnes paistos saa kauniin värin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)