Ainekset uunivuoallinen, halkaisija n. 22 cm annosta

1
punasipuli silputtuna
300
g
kinkkukuutioita
2
punaista suippopaprikaa kuutioina
200
g
fetajuustoa kuutioina
1
tl
salvia-yrttiä
2
dl
mustapippurikermaa (tai kermaa + mustapippuria)
(100
g
sinihomejuustoa)

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ”al dente” (7 min). Valuta lävikössä. Laita voideltuun uunivuokaan pasta, paistettu silputtu sipuli sekä kinkku-, paprika- ja fetakuutiot. Mausta salvialla. Kaada päälle pippurikermaa.

  2. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min, kunnes paistos saa kauniin värin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.