Kuidukas pastavuoka

50 min, josta valmisteluaika 20 min
- Täysjyvämakaronista, tällä kertaa fusillin muotoisesta makaronista, saat kuitupitoisen paistoksen.
- Kala sopii tähän paistokseen, helpoimmalla pääset käyttämällä valmiita kalafileitä.
- Kauden kasviksia kannattaa hyödyntää tässä paistoksessa.
- Paprikan ystävät voivat laittaa runsaasti paprikaa.
6-8 annosta
1 | ps | Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia (500 g) |
n.400 | g | marinoituja kalafileepaloja |
n.300 | g | kauden kasviksia tai 2 - 3 eriväristä paprikaa kuutioina |
Kalakastike: | ||
2 | rkl | margariinia tai öljyä |
1 | ps | pakastesipulikuutioita tai 2 sipulia |
3-6 | valkosipulinkynttä | |
2-3 | rkl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
5 | dl | hedelmämehua |
1 | kalaliemikuutio | |
½ | tl | inkivääriä |
2 | tl | currytahnaa tms. |
100 | g | valkosipulituorejuustoa |
n.4 | dl | kookosmaitoa |
Valmistusohje
-
Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Voitele iso uunivuoka. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta makaronit lävikössä ja kaada voideltuun uuni- tai lasagnevuokaan. Lisää joukkoon kalafileepalat ja paloitellut paprikat.
-
Kuullota sipulit rasvassa. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja. Lisää neste ja mausteet hyvin sekoittaen ja anna kastikkeen saostua. Lisää tuorejuusto ja kookosmaito. Hauduta miedolla lämmöllä kastiketta n. 5 minuuttia.
-
Kaada kastike painellen makaronien joukkoon. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 minuuttia, kunnes paistos saa kauniin värin.
Kommentoi reseptiä