Kuidukas pastavuoka

Kuidukas pastavuoka

Täysjyvämakaronista, tällä kertaa fusillin muotoisesta makaronista, saat kuitupitoisen paistoksen.  Kala sopii tähän paistokseen, helpoimmalla pääset käyttämällä valmiita kalafileitä. Kauden kasviksia kannattaa hyödyntää tässä paistoksessa. Paprikan ystävät voivat laittaa runsaasti paprikaa.

6-8 annosta
1psMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia (500 g)
n.400gmarinoituja kalafileepaloja
n.300gkauden kasviksia tai 2 - 3 eriväristä paprikaa kuutioina
Kalakastike:
2rklmargariinia tai öljyä
1pspakastesipulikuutioita tai 2 sipulia
3-6valkosipulinkynttä
2-3rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
5dlhedelmämehua
1kalaliemikuutio
½tlinkivääriä
2tlcurrytahnaa tms.
100gvalkosipulituorejuustoa
n.4dlkookosmaitoa

Valmistusohje

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Voitele iso uunivuoka. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta makaronit lävikössä ja kaada voideltuun uuni- tai lasagnevuokaan. Lisää joukkoon kalafileepalat ja paloitellut paprikat. Kuullota sipulit rasvassa. Ripottele pinnalle vehnäjauhoja. Lisää neste ja mausteet hyvin sekoittaen ja anna kastikkeen saostua. Lisää tuorejuusto ja kookosmaito. Hauduta miedolla lämmöllä kastiketta n. 5 minuuttia. Kaada kastike painellen makaronien joukkoon. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 30-40 minuuttia, kunnes paistos saa kauniin värin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Tämä on aivan älyttömän hyvä ruokaohje. Olen jo kymmeniä ja kymmeniä kertoja tehnyt tätä ja siihen ei kyllästy. Todella ihanan permeä maku viettelee syömään itsensä jopa ähkyyn. Ehdottomasti paras.
Maukasta & mehevää