Kevyt wikkelä sydänwokki

20 min, josta valmisteluaika 15 min
- Näin saat nopeasti sydämellistä ruokaa.
- Muista hyvällä ruoalla perhettäsi ja ystäviäsi, mutta myös itseäsi ja omaa sydäntäsi!
noin 6:lle
1 | ps | Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia (400 g) |
n.2 | l | vettä |
1 | tl | suolaa |
Kastike: | ||
1 | rkl | öljyä |
200 | g | sipulia (1 pss pakastesipulikuutioita) |
4-5 | valkosipulinkynttä silputtuna | |
400-500 | g | kalasuikaleita, esim. punakampela tai savulohi |
1 | rkl | soijakastiketta |
1 | rkl | hunajaa |
1 | rkl | mietoa currytahnaa |
3 | dl | appelsiinituoremehua |
n.300 | g | aurinkovihanneksia tms. (tai 1 paprika ja 2 porkkanaa) |
1 | rkl | rakuunaa |
Valmistusohje
-
Ala valmistamaan wokkikastiketta yhtä aikaa kun laitat makaronien keitinveden kiehumaan. (Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä; älä huuhdo vedellä.) Paista pannulla tai kasarissa nopeasti sipulit ja kalasuikaleet.
-
Sekoita hyvin joukkoon soija, hunaja ja currytahna. Kaada päälle mehu ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Lisää pakastevihannekset/paprika- ja porkkanasuikaleet ja anna kypsyä vielä niiden vaatiman ajan. Sekoita joukkoon lopuksi rakuuna.
-
Tarjoile Wikkelä Wokki kuitupitoisen Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronin kanssa tai sekoita sydämet Wikkelään Wokkiin. Nauti raikkaan salaatin kanssa.
Kommentoi reseptiä