Kevyt wikkelä sydänwokki

Kevyt wikkelä sydänwokki

Näin saat nopeasti sydämellistä ruokaa. Muista hyvällä ruoalla perhettäsi ja ystäviäsi, mutta myös itseäsi ja omaa sydäntäsi!

noin 6:lle
1psMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia (400 g)
n.2lvettä
1tlsuolaa
Kastike:
1rklöljyä
200gsipulia (1 pss pakastesipulikuutioita)
4-5valkosipulinkynttä silputtuna
400-500gkalasuikaleita, esim. punakampela tai savulohi
1rklsoijakastiketta
1rklhunajaa
1rklmietoa currytahnaa
3dlappelsiinituoremehua
n.300gaurinkovihanneksia tms. (tai 1 paprika ja 2 porkkanaa)
1rklrakuunaa

Valmistusohje

Ala valmistamaan wokkikastiketta yhtä aikaa kun laitat makaronien keitinveden kiehumaan. (Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä; älä huuhdo vedellä.) Paista pannulla tai kasarissa nopeasti sipulit ja kalasuikaleet. Sekoita hyvin joukkoon soija, hunaja ja currytahna. Kaada päälle mehu ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Lisää pakastevihannekset/paprika- ja porkkanasuikaleet ja anna kypsyä vielä niiden vaatiman ajan. Sekoita joukkoon lopuksi rakuuna. Tarjoile Wikkelä Wokki kuitupitoisen Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronin kanssa tai sekoita sydämet Wikkelään Wokkiin. Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)