Ainekset noin 6:lle annosta

n.2
l
vettä
1
tl
suolaa
Kastike:
1
rkl
öljyä
200
g
sipulia (1 pss pakastesipulikuutioita)
4-5
valkosipulinkynttä silputtuna
400-500
g
kalasuikaleita, esim. punakampela tai savulohi
1
rkl
soijakastiketta
1
rkl
hunajaa
1
rkl
mietoa currytahnaa
3
dl
appelsiinituoremehua
n.300
g
pakastevihanneksia (tai 1 paprika ja 2 porkkanaa)
1
rkl
rakuunaa

Ohje

  1. Ala valmistamaan wokkia yhtä aikaa kun laitat makaronien keitinveden kiehumaan. (Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä; älä huuhdo vedellä.)

  2. Paista pannulla tai kasarissa nopeasti sipulit ja kalasuikaleet.

  3. Sekoita hyvin joukkoon soija, hunaja ja currytahna. Kaada päälle mehu ja anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Lisää pakastevihannekset/paprika- ja porkkanasuikaleet ja anna kypsyä vielä niiden vaatiman ajan. Sekoita joukkoon lopuksi rakuuna.

  4. Tarjoile Wikkelä Wokki kuitupitoisen Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronin kanssa tai sekoita pastasydämet Wikkelään Wokkiin. Nauti raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.