Pannari ja kinuskinen marjasalaatti

Myllyn Paras
4:lle
6dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
n.1dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
3munaa
½tlsuolaa
1rklsokeria
2tlkardemummaa tai inkivääriä
2rklöljyä tai pullomargariinia
Lisäksi:
½-1lerilaisia marjoja, kuten herukoita, vadelmia, karviaisia, mustikoita jne.
1prkkinuskikasteiketta

Valmistusohje

Vatkaa kauramannasuurimot ja sämpyläjauhot maidon joukkoon ja anna turvota puolisen tuntia. Sekoita joukkoon mausteet, pullomargariini ja munat vatkaten tai erikseen vaahdoksi vatkattuna. Kaada taikina leivinpaperille uunipannulle ja kypsennä uunin keskiosassa 225-asteessa 20-30 min. Leikkaa paloiksi ja tarjoa marjasalaatin kanssa. Sekoita kinuskikastike puhdistettujen marjojen joukkoon ja tarjoile pannukakun kanssa kevyen keittoruoan jälkiruuaksi tai väli- tai iltapalaksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Voi kun herkullista nam! Tekee heti mieli syödä pannarii!