Pannari ja kinuskinen marjasalaatti

Myllyn Paras
4:lle
6dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
n.1dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
3munaa
½tlsuolaa
1rklsokeria
2tlkardemummaa tai inkivääriä
2rklöljyä tai pullomargariinia
Lisäksi:
½-1lerilaisia marjoja, kuten herukoita, vadelmia, karviaisia, mustikoita jne.
1prkkinuskikasteiketta

Valmistusohje

Vatkaa kauramannasuurimot ja sämpyläjauhot maidon joukkoon
ja anna turvota puolisen tuntia. Sekoita joukkoon mausteet, pullomargariini ja
munat vatkaten tai erikseen vaahdoksi vatkattuna.

Kaada taikina leivinpaperille uunipannulle ja kypsennä
uunin keskiosassa 225-asteessa 20-30 min. Leikkaa paloiksi ja tarjoa
marjasalaatin kanssa.

Sekoita kinuskikastike puhdistettujen marjojen joukkoon ja
tarjoile pannukakun kanssa kevyen keittoruoan jälkiruuaksi tai väli- tai
iltapalaksi.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Voi kun herkullista nam! Tekee heti mieli syödä pannarii!