Annospastat Muffinivuoissa

Annospastat Muffinivuoissa
  • Pastapaistoksen voi valmistaa annosvuokiin, esim. isoihin jenkkimuffinivuokiin.
  • Näissä pastavuoissa on katkarapuja ja fetaa.
  • Älä keitä uuniruokiin tulevaa pastaa liian kauan.
  • Katso video ohjeen alta, kuinka näitä annospastoja valmistetaan.
4:lle
1psTäysjyvä Raketti Spagetti 350 g
n.200gkatkarapuja
200gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
(n.100goliiveja)
Kuorrutuskastike:
4dlmaitoa
n.2dlkevyt-ruokakermaa tmv. (5-7%)
3rklHiivaleipävehnäjauho 2 kg
+ 1 dl maitoa
½-1tlmineraalisuolaa
1tlmustapippuria hienonnettuna
1-2dlkevytjuustoraastetta
Pinnalle:
1dlkevytjuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä pastaa kiehuvassa vedessä al dente, 5 min. Valuta lävikössä ja sekoita joukkoon katkaravut ja fetakuutiot. Jaa seos isoihin paperisiin (2 päällekkäin) voideltuihin muffinivuokiin, folio- tai silikonivuokiin. 

Kiehauta kastiketta varten teflon-kattilassa kerma-maito koko ajan sekoittaen ja lisää joukkoon pieneen nestemäärään sekoitetut hiivaleipäjauhot. Anna kastikkeen saostua, mausta. Kaada kastike vuokiin. 

Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta ja paista vuokia 225-asteisen uunin keski-ylätasolla n. 15 min, kunnes saavat kauniin värin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)