Annospastat Muffinivuoissa

35 min, josta valmisteluaika 20 min
- Pastapaistoksen voi valmistaa annosvuokiin, esim. isoihin jenkkimuffinivuokiin.
- Näissä pastavuoissa on katkarapuja ja fetaa.
- Älä keitä uuniruokiin tulevaa pastaa liian kauan.
- Katso video ohjeen alta, kuinka näitä annospastoja valmistetaan.
4:lle
1 | ps | Myllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia (350 g) |
n.200 | g | katkarapuja |
200 | g | feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa |
(n.100 | g | oliiveja) |
Kuorrutuskastike: | ||
4 | dl | maitoa |
n.2 | dl | kevyt-ruokakermaa tmv. (5-7%) |
3 | rkl | Myllyn Paras Hiivaleipäjauhoja |
+ 1 dl maitoa | ||
½-1 | tl | mineraalisuolaa |
1 | tl | mustapippuria hienonnettuna |
1-2 | dl | kevytjuustoraastetta |
Pinnalle: | ||
1 | dl | kevytjuustoraastetta |
Valmistusohje
Keitä pastaa kiehuvassa vedessä al dente, 5 min. Valuta lävikössä ja sekoita joukkoon katkaravut ja fetakuutiot. Jaa seos isoihin paperisiin (2 päällekkäin) voideltuihin muffinivuokiin, folio- tai silikonivuokiin.
Kiehauta kastiketta varten teflon-kattilassa kerma-maito koko ajan sekoittaen ja lisää joukkoon pieneen nestemäärään sekoitetut hiivaleipäjauhot. Anna kastikkeen saostua, mausta. Kaada kastike vuokiin.
Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta ja paista vuokia 225-asteisen uunin keski-ylätasolla n. 15 min, kunnes saavat kauniin värin.
Kommentoi reseptiä