Annospastat Muffinivuoissa

Annospastat Muffinivuoissa

Pastapaistoksen voi valmistaa annosvuokiin, esim. isoihin jenkkimuffinivuokiin. Näissä pastavuoissa on katkarapuja ja fetaa. Älä keitä uuniruokiin tulevaa pastaa liian kauan. Katso video ohjeen alta, kuinka näitä annospastoja valmistetaan.

4:lle
1psMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia (350 g)
n.200gkatkarapuja
200gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
(n.100goliiveja)
Kuorrutuskastike:
4dlmaitoa
n.2dlkevyt-ruokakermaa tmv. (5-7%)
3rklMyllyn Paras Hiivaleipäjauhoja
+ 1 dl maitoa
½-1tlmineraalisuolaa
1tlmustapippuria hienonnettuna
1-2dlkevytjuustoraastetta
Pinnalle:
1dlkevytjuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä pastaa kiehuvassa vedessä al dente, 5 min. Valuta lävikössä ja sekoita joukkoon katkaravut ja fetakuutiot. Jaa seos isoihin paperisiin (2 päällekkäin) voideltuihin muffinivuokiin, folio- tai silikonivuokiin.  Kiehauta kastiketta varten teflon-kattilassa kerma-maito koko ajan sekoittaen ja lisää joukkoon pieneen nestemäärään sekoitetut hiivaleipäjauhot. Anna kastikkeen saostua, mausta. Kaada kastike vuokiin.  Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta ja paista vuokia 225-asteisen uunin keski-ylätasolla n. 15 min, kunnes saavat kauniin värin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)