Kevyt tonnikalapaistos

Myllyn Paras

Ruokaisa tonnikalapaistos Kaura+Riisillä tuo vaihtelua arkiruokaan.

Tonnikalan tilalla voit käyttää myös simpukoita ja katkarapuja, jolloin saat valmistettua juhlavamman paistoksen.

iso uunivuoallinen
3dlMyllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä
tai Pitkäriisiä
8dlvettä
1kalaliemikuutio
1iso purjosipuli
4-8valkosipulinkynttä
2tlktonnikalaa vedessä (n. 300 g)
1-2dlkivettömiä oliiveja viipaleina
(1tlkraejuustoa)
1tlmusta- ja sitruunapippuria
1psherne-maissi-paprika -pakastesekoitusta
2-3dlkevytjuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä suurimot kypsäksi kalaliemessä 20 min. Hienonna
purjosipuli ja valkosipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään isoon voideltuun
uunivuokaan, paitsi juustoraaste.

Tarkista maku sopivaksi. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

VINKKI: Käyttämällä tonnikalan tilalla
katkarapuja ja simpukoita saat juhlavamman paistoksen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (8)

Tuleeko musta- ja sitruunapippuria yhteensä 1 tl vai kumpaistakin tuon verran?
Musta- ja sitruunapippuria tulee yhteensä 1 tl. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Valtavan hyvä tämä kevyt tonnikalapaistos! Vain turhan iso annos yhdelle ihmiselle.Seuraavan kerran teen vain puolet tästä annoksesta.Terv:Kirsi-Marja Keihokari
Tuleeko raejuusto tuonne sekaan ja uuniin..? Vai pinnalle tms?
Raejuusto sekoitetaan muiden ainesten kanssa ja paistetaan uunissa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Hyvää oli ja nopea tehdä!
Ilman oliivejakin tosi hyvä ruoka, yksinkertaisilla aineilla.
tästä tuli heti perheen suosikki,"kalapäivä" on helppo toteuttaa yksinkertaisella ja herkullisella ohjeella.ja annos on niin reilu,että siitä riittää evääksi työhön menijöille.