Sieni-Cannellonit

Sieni-Cannellonit

Cannellonit ovat juhlavaa pastaruokaa esimerkiksi viikonlopuksi tai vieraille. Cannellonit ovat esikeitettyjä, suoria putkia, jotka on valmistettu durumvehnäjauhosta ja vedestä. Cannellonit valmistetaan ruoaksi täyttämällä ne ja kastike kaadetaan päälle uunivuokaan. Cannelloneihin voi valmistaa erilaisia täytteitä: tässä on käytetty sieniä, kasviksia ja juustoa.

6-8:lle
1pktMyllyn Paras Cannelloneja (250 g)
Sienikastike-täyte:
3dlryöpättyjä sieniä (tai 2 l tuoreita)
200gpakastesipulikuutioita (tai 2 sipulia)
3-4valkosipulinkynttä
1porkkana raasteena
2rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2-3dlvettä
1rklsienifondia
2-3rklmietoa salsakastiketta
½tlviherpippuria
1rklkirveliä
1rkloreganoa
100gjuustoraastetta
Päälle:
dlruoanvalmistuskermaa (1 tlk)
1tlktomaattimurskaa (400 g)
100gjuustoraastetta

Valmistusohje

Valmista sienikastike. Kuullota sipulisilppua hetki pannulla. Lisää joukkoon sienet ja raastettu porkkana. Paista hetki ja ripottele pinnalle vehnäjauhoja. Lisää vesi ja mausta mieleiseksi. Sekoita joukkoon lopuksi juustoraaste. Työnnä täyte putkien sisään veitsen kärjellä tai pikkulusikalla. Täytä kaikki putket ja lado yhdeksi kerrokseksi isolle, laakealle ja voidellulle uunivuoalle. Kaada putkien päälle kerma ja tomaattimurska sekä ripottele juustoraaste. Kypsennä cannelloneja 225-asteisen uunin alatasolla 20-30 minuuttia, kunnes ruoka on pinnaltaan kauniin ruskeaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)