Tonnikalapyörykät valmistuvat vaivatta ja maistuvat koko perheelle. Voit käyttää tavallista tonnikalaa paloina tai hiutaleina, vedessä tai öljyssä säilöttynä tai eritavoin maustettuna. Tarjoa seuraksi kuohkeaa peruna- tai juuressosetta.

Ainekset noin 20 annosta

50
g
voita tai margariinia
1 ½
dl
maitoa
2
prk
tonnikalapaloja tai -hiutaleita valutettuna
(ripaus suolaa)
½
ruukkua hienonnettua tilliä

Ohje

 

  1. Sulata voi tai margariini kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

  2. Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen kaksi minuuttia sekoitellen. Jäähdytä.

  3. Lisää joukkoon valutetut tonnikalapalat tai -hiutaleet, maustekorppujauhot, ripaus suolaa ja hienonnettua tilliä.

  4. Sekoita tasaiseksi ja muotoile pyöryköiksi.

  5. Paista kuumalla pannulla voissa tai margariinissa käännellen.

  6. Tarjoa peruna- tai juuressoseen kera.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.