Tonnikalapyörykät

Tonnikalapyörykät
20 min, josta valmisteluaika 15 min

Tonnikalapyörykät valmistuvat vaivatta ja maistuvat koko perheelle. Voit käyttää tavallista tonnikalaa paloina tai hiutaleina, vedessä tai öljyssä säilöttynä tai eritavoin maustettuna. Tarjoa seuraksi kuohkeaa peruna- tai juuressosetta.

noin 20 kpl
50gvoita tai margariinia
1dlMyllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
1 ½ dlmaitoa
2prktonnikalapaloja tai -hiutaleita valutettuna
1dlMyllyn Paras Maustekorppujauhoja
(ripaus suolaa)
½ ruukkua hienonnettua tilliä

Valmistusohje

 

  1. Sulata voi tai margariini kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

  2. Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen kaksi minuuttia sekoitellen. Jäähdytä.

  3. Lisää joukkoon valutetut tonnikalapalat tai -hiutaleet, maustekorppujauhot, ripaus suolaa ja hienonnettua tilliä.

  4. Sekoita tasaiseksi ja muotoile pyöryköiksi.

  5. Paista kuumalla pannulla voissa tai margariinissa käännellen.

  6. Tarjoa peruna- tai juuressoseen kera.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)