Uutuudet 2013

Vuoden 2013 Myllyn Paras HoReCa uutuustuotteita ovat:

Lippa Ruissämpylä Kypsä 80 g                                                                           Myllyn Paras Lippa Ruissämpylä Kypsä on rukiinen sämpylä, joka on leivottu pehmeistä rasvoista ja jonka pinnalla on ruisjauhosirottelu. Lippasämpylä valmistetaan ainutlaatuisella taittopaistotekniikalla ja se voidaan avata täytettäväksi ilman leikkaamista. Neljän paistopinnan ansiosta Lippasämpylässä on enemmän makua ja se säilyttää kosteutensa paremmin kuin tavanomaiset sämpylät. Lue lisää

Korvapuusti Kypsä 100 g                                                                                   Myllyn Paras Korvapuustit ovat kuohkeasta pullataikinasta leivottuja perinteisiä kanelipullia. Valmiiksi paistetut pullat on koristeltu raesokerilla. Lue lisää

Lihapasteija Hot 50 g                                                                                       Myllyn Paras Lihapasteija Hot on valmiiksi muotoiltu chilimaustettu liha-riisi-ohra-täytteinen pasteija. Raakapakaste. Pintakuviona kaksi lyhyttä suoraa viiltoa. Lue lisää

Kahvileivät                                                                                     Kinuskisilmäpulla on perinteinen pyöreä kahvipulla, jossa on runsas ja herkullisen makuinen kinuskisilmä, koristeltu raesokerilla. Raparperipullapiirakka on perinteinen puntti marjapiirakka, jossa omenatäytteen päällä raparperipaloja. Vadelmawiener on Neliön mallinen wiener, jonka päällä raesokeri ja vadelmatäytesilmä sekä vaniljakreemirengas.

Levykakut                                                                                                   Banaani-Suklaalevykakku ja Appelsiinilevykakku on valmiiksi paloiteltu 18 palaan. Sulatetaan ennen käyttöä kylmiössä n. vuorokauden ajan tai huoneenlämmössä kaksi tuntia.

Leivät ja sämpylät                                                                             Minisämpylämix Graham sämpylöissä on vaihtelevissa määrin kolmea eri pintakoristelua: vehnärouhe, riisijauho tai vehnälitiste. Minisämpylämix Maalais sämpylät ovat tummia maalaissämpylöitä ja niissä on vaihtelevissa määrin kolmea eri pintakoristelua: vehnärouhe, mannasuurimo tai vehnälitiste. Vehnäciabatta on perinteinen ciabatta taikinasta valmistettu patonki. Esipaistettu.

Katso kaikki vuoden 2013 herkulliset uutuudet tästä linkistä.

Uutuustuotteet 2013 esite pdf-tiedosto.

lihapasteija_hot_400.jpg : 53Kb<br />

Tiedoteryhmä