22.3.2022

Myllyn Paras Food Service - uudet pizzapohjat taipuvat myös pannupizzaksi

Myllyn Paras Food Service laajentaa pizzapohjavalikoimaa kahdella pyöreällä esikaulitulla pizzapohjalla, jotka voi kaulita tai venytellä toivottuun muotoon. Pizzapohjista voi paistaa myös muhkeat pannupizzat kohottamalla taikinaa reilusti kaksinkertaiseksi. Lisäksi leipä- sekä pastavalikoima ovat laajentuneet uusilla tuotteilla. 

Pizzapohjat fiiliskuva

Uudet pizzapohjat voidaan kaulita tai venytellä käsin haluttuun muotoon ja lisätä sen jälkeen mieleiset täytteet. Pizzapohjat toimivat myös pannupizzana: Laita pohja voideltuun vuokaan tai valurautapannuun. Anna kohota reilusti kaksinkertaiseksi. Täytä pohja ja paista 225°C 15–20 min. 

Myllyn Paras Pizzapohja Kaurainen esikaulittu  20 x 160 g
Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen käyttöä. Kaulitse haluamaasi muotoon ja lisää pizzatäytteet. Paista 250-asteessa n. 10 min. Laktoositon. Vegaani. Avainlippu. Raakapakaste. GTIN: 6417700061691

Myllyn Paras Pizzapohja esikaulittu  20 x 160 g
Ota taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen käyttöä. Kaulitse haluamaasi muotoon ja lisää pizzatäytteet. Paista 250-asteessa n. 10 min. Laktoositon. Vegaani. Avainlippu. Raakapakaste. GTIN: 6417700061707

Esikaulittu pizzapohja

 

 

 

 

 

Myllyn Paras Focaccia 8 x 600 g 
Focaccia-leipä, jonka pinta voidaan maustaa perinteiseen tyyliin esimerkiksi sormisuolalla, oliiviöljyllä sekä rosmariinilla. Sulata leipiä huoneenlämmössä n. 2 t. Halutessasi voit paistaa leipiä sulatuksen jälkeen 200 °C:ssa n. 6 min.
Laktoositon. Hyvää Suomesta -merkintä. Kypsäpakaste. GTIN: 6417700061677

Focaccia

 

 

 

 

 

Myllyn Paras Mini Lasagnette 7 kg 
Durumvehnästä valmistettu pieni, lainereunainen lasagnelevypala. Keittoaika: 8-10 min. Mikäli lasagnette käytetään laatikoihin tai paistoksiin tai se joutuu seisomaan lämminsäilytyksessä ennen tarjoilua, hieman lyhyempi keittoaika on suositeltavaa.
Kananmunaton. Kuitua 4 g / 100 g. GTIN: 6417700055386

Mini Lasagnette