21.10.2021

Oletko sinä Suomen paras piparileipuri? Hae nyt syksyn jännittävimpään leivontakisaan

Myllyn Paras etsii jälleen Suomen parhaita piparitaitureita. Piparileipureiden paremmuus ratkotaan marraskuun lopulla järjestettävissä Piparinleivonnan SM-kilpailuissa. Haku kilpailuun on nyt käynnissä.

Piparinleivonnan SM-kisa tiedotekuva

Suomen taitavimmat piparileipurit kisaavat paremmuudestaan sekä nuorten (15–20-v.) että aikuisten sarjoissa, joista kummastakin valitaan voittaja. Leivontakansan kirkkaimman kruunun, eli Piparinleivonnan SM-voittajan tittelin lisäksi voittajat saavat kunnian käyttää luovuuttaan ja toimia Myllyn Parhaan #Someleipureina vuoden 2022 ajan. Someleipurit tekevät säännöllisesti sisältöjä yrityksen kanaviin ja inspiroivat ja innostavat leipomuksillaan ja resepteillään Myllyn Parhaan someseuraajia. Lisäksi voittajille ja finalisteille on jaossa S-ryhmän lahjakortteja.

Piparinleivonnan SM-kilpailuun voi osallistua lähettämällä Myllyn Parhaan verkkosivuille kuvan itseleivotuista pipareista, piparkakkutalosta tai muusta piparitaideteoksesta 18.11. mennessä. Aiempina vuosina kisassa on nähty upeita luomuksia esimerkiksi Kööpenhaminan kaupunkikuvasta ja Helsingin Tuomiokirkosta.

Kaikkien osallistujien kilpailutyöt ovat esillä Myllyn Parhaan verkkosivuilla, jossa yleisö voi äänestää suosikkiaan 18. marraskuuta saakka. Piparinleivonnan SM-kisojen finaaliin valitaan viisi taitavaa leipuria kummastakin sarjasta. Finalistien valintaan vaikuttavat sekä yleisöäänet että kilpailun tuomaristo.

Piparinleivonnan SM-finaali käydään virtuaalisesti järjestettävässä kisassa lauantaina 27. marraskuuta. Tällöin kummastakin sarjasta valitaan Piparinleivonnan Suomen Mestari 2021. Suomen johtava piparitaikinan valmistaja Myllyn Paras on järjestänyt Piparinleivonnan SM-kisoja nyt 11. vuonna peräkkäin. 

Lue lisää kilpailusta ja osallistu täällä

Piparinleivonnan SM-kisoihin voi osallistua 21.10.–18.11. Myllyn Parhaan verkkosivuilla. Suomenmestaruudet ratkeavat 27.11. järjestettävässä virtuaalisessa kilpailussa.