4.9.2023

Myllyn Paras tuo markkinoille kaksi herkullista mysliä

Myllyn Paras tuo syksyllä kauppoihin kaksi mysliä, jotka sopivat niin aamupalalle, välipalaksi kuin iltapalaksi. Mysleillä saat lisättyä helposti lisää kuitua ruokavalioon, sillä käytämme mysliemme pääraaka-aineina erilaisia viljatuotteita, hiutaleita ja muroja. Viljan lisäksi mysleissä käytetään erilaisia marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä. Nauti helposti valmistamalla välipalaa mysleistä maidon, jogurtin tai vaikkapa kauramaidon kera. Kun lisäksi nauttii kourallisen marjoja tai hedelmän, pysyy nälkä kevyesti loitolla päivälliseen asti.

Mysli Hasselpähkinä 600 g

Myllyn Paras Mysli Hasselpähkinä 600 g

 

 

 

 

 

 

 

Myllyn Paras Mysli Hasselpähkinä valmistetaan laadukkaasta pohjoismaisesta kaurasta, jolle pohjoisten kesien valoisat yöt antavat ainutlaatuisen maun. Tämä ravinteikas täysjyväkaura muodostaa pohjan maukkaalle mysliseoksellemme, jossa maistuvat myös taateli ja hasselpähkinä.

RESEPTI:

Nopeat mysli-suklaaraakapatukat

Päärynä-kinuskikakku

TUOTETIEDOT:

Myllyn Paras Mysli Hasselpähkinä 600 g
Kuluttajapakkauksen GTIN-koodi: 6417700290015

Kuvapankki: https://myllynparas.imagebank.fi/login

Valitse ”Selaa”-vaihtoehto (ei vaadi kirjautumista)

Valitse ”Medialle” -> ”Myllyn Paras Mysli Hasselpähkinä” tai syötä linkki https://myllynparas.imagebank.fi/public/category/2229 selaimeen.

Mysli Hedelmä & Marja 600 g

Myllyn Paras Mysli Hedelmä ja Marja 600 g

 

 

 

 

 

 

 

Myllyn Paras Mysli Hedelmä & Marja valmistetaan laadukkaasta pohjoismaisesta kaurasta, jolle pohjoisten kesien valoisat yöt antavat ainutlaatuisen maun. Tämä ravinteikas täysjyväkaura muodostaa pohjan maukkaalle mysliseoksellemme, johon taateli, omena ja vadelma tuovat hedelmäistä makua.

RESEPTI:

Nopeat hedelmä-marjamyslipatukat

Omena-myslipaistos

TUOTETIEDOT:

Myllyn Paras Mysli Hedelmä & Marja 600 g
Kuluttajapakkauksen GTIN-koodi: 6417700290008

Kuvapankki: https://myllynparas.imagebank.fi/login

Valitse ”Selaa”-vaihtoehto (ei vaadi kirjautumista)

Valitse ”Medialle” -> ”Myllyn Paras Mysli Hedelmä & Marja” tai syötä linkki https://myllynparas.imagebank.fi/public/category/2230 selaimeen.