Myllyn Paras HoReCa-uutuudet syksyn tarjoiluun

Kahvileipien menekkituotteet Pitkä Wiener, Berliininmunkki ja Kinuskimunkki ovat nyt saatavilla Myllyn Paras -kypsäpakasteina. 

Pitkä wienerBerliininmunkkiKinuskimunkki Omenahillolla

Tarjoilutuoreita pakastetuotteita sulatetaan tarvittava määrä kerrallaan, jolloin tuotteista ei synny turhaa hävikkiä. 

Sulatusaika on reilu tunti ja herkulliset kahvileivät ovat sulatuksen jälkeen heti valmiita tarjoiltavaksi.

Pitkä Wienerin voi koristella kauniisti myyntierän mukana tulevalla pomadalla.

Nyt Myllyn Paras valmistaa myös Cocktail-Riisipiirakkaa, joka sopii niin kahvipöytiin kuin aamupala- ja lounastarjoiluun, kokouksiin jne. 

Erilaisin täyttein ja koristeluin siitä syntyy täyttävää ja näyttävää suolaista tarjottavaa.

Cocktail-Riisipiirakka

Suussa sulava uutuus, Toffee-Hunajakakku maistuu juhlahetkellä.

Toffee-Hunajakakku

Pizzapallo-pakastetaikinaa voit sulattaa aina tarpeen mukaan, sulatusaika jääkaapissa on 8-10 tuntia. Sulatettu taikinapallo säilyy kylmiössä 1 vrk. 

Taikinapallosta leivotaan halkaisijaltaan 28 cm:n pizzapohja, täytetään mieleisellä täytteellä ja paistetaan 300 -330-asteisessa uunissa n. 4 min.

Pizzapallotaikina

 

Tiedoteryhmä