Myllyn Paras Fastfood & Café -messuilla

Tuoreempaa kuin leipomosta

Tarjoilutuore-tuotteet
vastaavat vaativimmankin asiakkaan makuun.

Kypsäpakastesarjan uutuuksissa on panostettu
erityisesti kokous- ja edustustarjoiluun.

Tuotteet ovat helposti
viimeisteltävissä ”talon tapaan”.

Muhevaa
tuoksuvaa leipää, käsin tehtyjä munkkeja, meheviä pullia ja houkuttelevia
kakkuja.Tärkeintä tuotteissa on
tuoreus, herkullinen maku ja silmää miellyttävä ulkonäkö. Myllyn Paras
Tarjoilutuore-tuotteiden kehittely on vaatinut aikaa ja työtä, mutta lopputulos
on vaivan arvoinen.

Yrityksen
HoReCa -tuotevalikoima on tänä vuonna kasvanut huimasti. Vuodenvaihteessa tuli
markkinoille yli 40
uutuutta.

-Olemme
panostaneet erityisesti kokous- ja edustustarjoiluun soveltuvien pienempien
tuotteiden sekä kypsäpakasteiden kehittämiseen, HoReCa-avainasiakaspäällikkö Tommi Koukonen
kertoo.


Lapsuuden
ruisleipää

Tarjoilutuoreet
-tuotteet säästävät yrittäjän aikaa, vaivaa ja hävikkiä. Kypsäpakastettuja tuotteita
on helppo sulattaa vain tarvittava vähimmäismäärä kerrallaan. Sulatuksen jälkeen
tuote on periaatteessa tuoreempi kuin leipomosta tuotuna.

- Esimerkiksi
paljon kysytyn mehevän korvapuustin
resepti on kehitetty tuotteelle, joka pakastetaan heti paiston jälkeen. Välitön pakastaminen säilyttää takuuvarman
tuoreuden, Tommi Koukonen paljastaa.

Fastfood
& Cafe -messuilla kävijät ihastelivat rehevistä leivonnaisista notkuvia
hyllyjä. Tuotteita sai myös maistella. Mehevät ja pulleat pasteijat, piirakat,
leivät ja sämpylät herättivät ihastusta niin ulkonäkönsä kuin makunsa puolesta.

- Ruisleipämme
maistuu perinteisessä kiviuunissa paistetulta leivältä, leikatessa se jopa
”natisee” lapsuudesta tuttuun tapaan, Koukonen vakuuttaa.


Messuhyllyjä

Kävijät
ihastelivat Myllyn Paras -osastoa runsaasta ja

hyvin kauniista ulkoasusta
Fastfood & Cafe -messuilla

Puolukkaleivästä
muikkukukko


Muita
kiinnostusta herättäviä tuotteita ovat muun muassa Lippa Sämpylä, jolle on haettu patenttia

- Valmiiksi paistettuihin sämpylöihin, joiden avaamiseen ei tarvita veistä, on todella helppoa ja nopeaa lisätä täytteet.
Pursotus makutahnaa, päälle salaatinlehtiä sekä muita täytteitä, lippa kiinni
ja valmista on. Lippa Juustosämpylä 80 g on uutuus, joka jo sellaisenaan tuoksuu ja maistuu
ihanalle juustolle.

Lippa Juustosämpylä

Lippa Juustosämpylä 80 g

Tommi
Koukonen innostaa asiakkaita jatkokehittelemään tuotteita ennen tarjoilua.

Ruisleipä Puolukka revitty

Ruisleipä Puolukka revitty sopii muikkukukkoon tai pizzapohjaksi

-Ciabatta-leivän
voi sipaista mausteöljyllä tai pestolla, kääriä folioon ja käyttää hetken aikaa
uunissa. Samalla tavalla ohraleivän voi
maustaa juustoraasteella ja uudesta puolukkaruisleivästä
voi pyöräyttää nopeatekoisen muikkukukon, Koukonen vinkkaa.

Mielenkiintoinen
on myös Sulavi Karjalanpiirakka,
joka on markkinoiden ensimmäinen valmiiksi voideltu kypsä, mehevä riisipiirakka.

Suussa
sulavaa

Myös
makeita kahvileipiä voi somistaa omalla tavalla, vain mielikuvitus on rajana.

-Vaniljakierrepullan
kierteisiin voi ripotella värillistä raesokeria tai lisätä marjoja tai
hedelmäpaloja. Suomalaisten rakastamia, mutta myös kansainvälisille vieraille
sopivia Mansikka-Raparperi- tai Toscalevypiirakoita voi
tarjota jälkiruokana esimerkiksi jäätelöpallon ja kermavaahdon tai
vaniljakastikkeen kanssa.

-Porkkanalevypiirakan kanssa voi
kokeilla esimerkiksi sinihomejuustotahnaa, sopii loistavasti, Koukonen innostaa.

Silmiä
hivelevän kauniit valmiit leivokset kaipaavat vain pientä somistusta.

- Kotimaiset
marjat, kauniisti leikatut hedelmät ja mausteyrtit, esimerkiksi sitruunamelissa,
antavat hehkua tuotteelle, Koukonen
tietää.


Sitruslevykakku

Sitruslevykakusta on tulossa pääsiäisen
hittituote.

Koristelemalla siitä saadaan aina uuden näköinen.

Kinuskilevykakku
Mansikkalevykakku

Myllyn
Paras -valmiskakut ovat huikean kauniita ja erittäin herkullisia.

Jälkiruokapöydässä niitä voidaan tarjota esimerkiksi kolmion muotoon leikattuna.

Tuotetta myydään laatikoittain, ja sulamaan voi ottaa vaikka vain
yhden levykakun
kerrallaan.

Buffet
-pöydissä, muun
muassa perhejuhlissa, käteviä ovat erilaiset valmiit valikoimat, kuten leipä-
tai kuivakakkulajitelmat.

Kuvakavalkadia messuilta:

Messutiimi

HoReCa -tiimi; Juha Ojala, Sami Virtakoski, Marika Suuronen ja Tommi Koukonen

Suklaa- ja Banaanileivokset

Uudet ihanat Banaani- ja Suklaaleivokset houkuttelevat herkuttelemaan

Arja j Mansikkalevykakku

Viestintäpäällikkö Arja Savela esittelee Mansikkalevykakkua

Marika ja leivokset

HoReCa markkinointiassistentti Marika Suuronen esittelee leivoksia

Kultapuustit

Karpalolevykakku

Vieraita osastolla

Yleisöä messuilla

Yleisöä messuilla



TEKSTI JA KUVAT

MARJA
NYMAN

Tiedoteryhmä