Kaurainen kanapata

Myllyn Paras
noin 4:lle
2rklöljyä tai margariinia
1-2sipulia
3-4valkosipulinkynttä hienonnettuna
n.300gkana-, kala- tai lihasuikaleita
200gnapostelu- tai minipakasteporkkanoita
2dlMyllyn Paras Irtonainen Kaura+Riisiä
n.5dlvettä + 1 kanaliemikuutio
1tlcurrya
1tljeeraa (juustokuminaa) tmv.
tljauhettua valkopippuria
200gpapuja, parsakaalin kukintoja
1persiljanippu

Valmistusohje

Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon) kattilassa
tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua
valkosipulia, kanasuikaleita ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi
ja mausteet.

Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä pavut tai parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi
persiljalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)