Voiko juustokakun pakastaa

Voiko juustokakun pakastaa

Voiko tuorejuustokakun tai liivatetta sisältävän rahka-/cremetäytteisen kakun pakastaa?

Kyllä, nämä kakut kestävät pakastamisen. Kakku kannattaa laittaa mahdollisimman kylmään pakastimeen, jotta se jäätyy nopeasti, eikä hyytelön rakenteeseen synny kiteytymistä. Laita pakastin siis ajoissa pakastusteholle.

Jäädyttyään kakku irroitetaan vuoastaan ja siirretään tukevalle alustalle, esim. muovilautaselle ja sujautetaan isoon ja tiiviiseen muovipussiin, esim. Minigrip. Silikonivuoka on myös kätevä.

Sulata kakku hitaasti, esim. jääkaapissa. Älä sulata misään nimessä mikrossa, sillä sitä liivatekakku ei kestä.

Artikkelin kirjoittaja

Kuluttajaneuvonta

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.