Miten säilytän sokerikakkupohjan

Miten säilytän sokerikakkupohjan

Mikä on paras tavallisen sokerikakkupohjan säilyvyys ja säilytyspaikka?

Anna kakkupohjan ensin jäähtyä hyvin ja laita sen jälkeen isoon pakastemuovipussiin suljettuna viileään kylmiöön tai jääkaappiin. Näin se säilyy muutamia päiviä hyvin, sillä kakkupohjassahan ei ole rasvaa. Itseasiassa kakku on helpompi leikata halki vasta seuraavana päivänä leivonnasta.

Kakkupohjia voi myös pakastaa. Halkaise kakut jo valmiiksi ennen pakastamista. Laita leivinpaperi kerrosten väliin ja pakasta. Kakkupohja säilyy ainakin kuukauden pakastimessa.

Artikkelin kirjoittaja

Kuluttajaneuvonta

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.