Mitä rasvaa käytetään joulutortuissa

Parhaat Joulutortut

Parhaimmat joulutortut valmistetaan Myllyn Paras Voitaikinasta tai Torttutaikinasta. Joulutortuissa käytetään perinteisesti rasva- ja taikinakerroksiin perustuvaa kaulittua taikinaa, joka kypsyessään muodostaa lehtevän leivonnaisen.

Voitaikinassa rasva on nimensä mukaisesti voita, sitä on voitaikinassa n. 30 % ja se valmistetaan maidosta. Torttutaikina on vegaaninen ja siinä rasvana on kasvimargariini, jota on taikinassa n. 30 %. Kasvimargariinin valmistuksessa käytetään palmusta ja rypsistä peräisin olevia kasvirasvoja ja -öljyjä. Palmuöljyä taikinassa on n. 20 %.  Käyttämämme palmuöljy on aina vastuullista, RSPO-sertifioitua.

Tuote:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.