Mitä rasvaa käytetään joulutortuissa

Parhaat Joulutortut

Parhaimmat joulutortut valmistetaan Myllyn Paras Voitaikinasta tai Torttutaikinasta. Joulutortuissa käytetään perinteisesti rasva- ja taikinakerroksiin perustuvaa kaulittua taikinaa, joka kypsyessään muodostaa lehtevän leivonnaisen.

Voitaikinassa rasva on nimensä mukaisesti voita, sitä on voitaikinassa n. 30 % ja se valmistetaan maidosta. Torttutaikina on vegaaninen ja siinä rasvana on kasvimargariini, jota on taikinassa n. 30 %. Kasvimargariinin valmistuksessa käytetään palmusta ja rypsistä peräisin olevia kasvirasvoja ja -öljyjä. Palmuöljyä taikinassa on n. 20 %.  Käyttämämme palmuöljy on aina vastuullista, RSPO-sertifioitua.

Tuote:

Mikä sitten on voitorttutaikina kilon paketissa. Ei ainakaan voitaikinaa, jota ennen olen aina ostanut?

Voitorttutaikina on voitaikinaa. Terveisin, kuluttajaneuvonta

Onko saatavana taikinaa, josta voi tehdä pieniä torttuja?

Kaikkia yllämainittuja taikinoita voi käyttää myös pienien torttujen valmistamiseen. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

toivoisin löytäväni torttutaikinan ilman palmuöljyä . Onko teillä tällaista?

Myllyn Paras Voitaikinassa on käytetty rasvana vain voita. Terveisin, Kuluttajaneuvonta

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.