Miksi Spagettia ei tehdä Suomessa?

Spagetti 1 kg

Pastan valmistaminen on perusreseptiltään yksinkertaista: jauhoihin sekoitetaan vettä ja saatu taikina puserretaan pastamuotin lävitse. Mikäli kyseessä on kuivapasta kuten Myllyn Paras -pastat, ne kuivataan tämän jälkeen hitaasti kuivausuunissa ennen pakkaamista. Spagetin valmistus vaatii oman tuotantolinjan. Samalla koneella, jolla valmistamme pituudeltaan lyhyitä pastoja esim. sarvimakaronia, fusillia, penneä tai tuttua lyhyttä Raketti Spagettia, ei voida valmistaa pitkää spagettia. Sen vuoksi teetämme spagetin yhteistyökumppanilla, jolla on käytössä spagetin valmistuskone.

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.