Kuinka ruisjauhoista tehtävistä leivistä saa kiinteitä?

Kuinka ruisjauhoista tehtävistä leivistä saa kiinteitä

Kuinka ruisjauhoista tehdyistä leivistä saa kiinteitä?

Pelkistä ruisjauhoista leivottu leipä ei sisällä juurikaan sitkoa eli siitä on hyvin vaikea leipoa kuohkeaa leipää. Siksi ruisleivän leipomiseen onkin käyetty hapanjuuri-menetelmää.

Alla on linkkejä ohjeisiin, joissa joissa on rukiin lisäksi hiukan muita jauhoja, jotta saadaan sitkoa. Toinen idea on tehdä rieskoja, jolloin sitkoa ei tarvita.

Tuote:

Artikkelin kirjoittaja

Kuluttajaneuvonta

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.