Kananmunan maku kääretortussa

Kananmunan maku kääretortussa

Miten kääretortusta saa kananmunan maun pois?

Kananmunan makua kääretortusta saa helpoiten pois maustavin ainein kääretorttutaikinassa.

 4 kananmunaa
 

1 dl sokeria
 

1½ dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
 

1 tl leivinjauhetta

 + kokeile em. lisäksi taikinaan jotakin seuraavista, jonka mausta pidät:
 1 rkl kaakaojauhetta
 1 rkl sitruunamehua
 1 tl vaniljasokeria
 1 tl kardemummaa
 ½ tl inkivääriä

Tai käytä kääretorttuun vehnäjauhojen sijasta esim. Myllyn Paras Ruisjauhoja, joiden maku on peittävämpi kuin vehnäjauhojen.

 

Tuote:

Plain text

  • Et voi lisätä HTML-tageja.
  • Verkko- ja sähköposti-osoitteet muuttuvat linkeiksi automaattisesti.
  • Pitkät lauseet rivittyvät automaattisesti.