Suklainen Lihakastike Sydänpastalle

Suklainen Lihakastike Sydänpastalle
  • Suklaafaneille tumma suklaa sopii lihaisaan ja pippuriseen kastikkeeseen, kunhan suklaata malttaa käyttää maltillisesti.
  • Suklaata ei saa keittää, vaan kastike on heti tarjoilukelpoinen, kun suklaa on sulanut.
  • Voit kokeilla myös chilisuklaalla, jätä tällöin erikseen lisättävä chilimauste pois.
noin 4:lle
400gnaudan tai härän fileesuikaleita
1punasipuli
2-3rklMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
3-4dlvettä
1rklriista- tai lihafondia
1tlmustapippuria
tlchilijauhetta
100granskankermaa tai tuorejuustoa
50gtummaa suklaata
Lisäksi:
1psMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia (400 g)

Valmistusohje

Paahda fileesuikaleet ja sipulisilppu pannulla. Ripottele vehnäjauhoja joukkoon paahtumaan, sekoittele koko ajan. Lisää neste ja mausteet. Anna kypsyä miedolla lämmöllä n. 10 min.

Lisää ranskankerma tai tuorejuusto ja tummat suklaapalat. Anna suklaan vain sulaa joukkoon, ota heti pois liedeltä.

Keitä makaronit yhtä aikaa kastikkeen valmistuksen kanssa. Tarjoile kastike juuri keitetyn Keltainen Sydän Makaronin kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)