Peltipizza

Peltipizza
35 min, josta valmisteluaika 15 min
pellillinen
1kplMyllyn Paras Pyöreä Pizzataikina 320 g
150gCreme Fraiche
1kplmozzarella(pala)
350 gkasviksia kuten: porkkanaa, kaalia, punaista paprikaa, papuja
100gjuustoraastetta
5rklvihreää pestoa
mustapippuria
1rkloliiviöljyä
basilikan lehtiä

Valmistusohje

1. Anna pizzapohjan sulaa huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.

2. Laita uuni kuumenemaan 250 asteiseksi.

3. Pilko kasvikset tai käytä valmiita tuoreita kasvissekoituksia

4. Kauli pizzapohja pellin kokoiseksi.

5. Levitä pohjalle Creme Fraichea ja leikkaa tai nypi mozzarellasta pieniä paloja ja ripottele palat creme fraichen päälle.

6. Levitä päälle kasvikset sekä ripottele hieman pippuria ja oliiviöljyjä. Lisää juustoraaste pinnalle.

7. Paista uunissa noin 12-15 min.

8. Viimeistele uunista tullut pizza pesto nokareilla sekä basilikalla.  

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)