Haettu sivustolta 9.12.2023 Peltipizza Peltipizza Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 35 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Ainekset pellillinen annosta 1 kpl Myllyn Paras Pyöreä Pizzataikina 320 g 150 g Creme Fraiche 1 kpl mozzarella(pala) 350 g kasviksia kuten: porkkanaa, kaalia, punaista paprikaa, papuja 100 g juustoraastetta 5 rkl vihreää pestoa mustapippuria 1 rkl oliiviöljyä basilikan lehtiä Ohje 1. Anna pizzapohjan sulaa huoneenlämmössä noin 30 minuuttia. 2. Laita uuni kuumenemaan 250 asteiseksi. 3. Pilko kasvikset tai käytä valmiita tuoreita kasvissekoituksia 4. Kauli pizzapohja pellin kokoiseksi. 5. Levitä pohjalle Creme Fraichea ja leikkaa tai nypi mozzarellasta pieniä paloja ja ripottele palat creme fraichen päälle. 6. Levitä päälle kasvikset sekä ripottele hieman pippuria ja oliiviöljyjä. Lisää juustoraaste pinnalle. 7. Paista uunissa noin 12-15 min. 8. Viimeistele uunista tullut pizza pestonokareilla sekä basilikalla. Resepti: Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Pannupizza Americana Kuva Kasvispizza Kuva Kesäpizza Pyöreään Piirakkapohjaan Pizzoja: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua