KARU-puuro

KARU-puuro
noin 4:lle
1lvettä, maitoa tai sokeroitua mehua
n.5dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-ruishiutaleita
n.½tlsuolaa

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Jos käytät maitoa, hämmennä koko ajan, jotta se ei pala pohjaan. Lisää hiutaleet ja keitä sekoittaen 1 minuutti. Anna hautua kannen alla parisen minuuttia. Mausta halutessasi suolalla. Tarjoile sellaisenaan tai voisilmän, maidon, marjojen tai hillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Miksi muuten nesteen pitää kiehua ennen hiutaleiden lisäämistä? Itse laitan hiutaleet kylmään nesteeseen, tulee tasaisempi puuro.
Puuron voi valmistaa myös laittamalla hiutaleet kylmään veteen. Silloin puurosta tulee rakenteeltaan erilainen. Suutuntuma on tasaisempi ja hiutaleet eivät erotu valmiissa puurossa. On makuasia, kummasta pitää enemmän. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Karu - hiutaleet on hyvä uutuus. Tuli maistuva puuro,meillä on puuropäivä jokapäivä, nyt tuli vaihtelua puuroihin.
Kiva, että tällainen uutuus tuli markkinoille. Olemme perheessä pitäneet tästä Karu-puurosta, ja ihan veteen olen keittänyt sen.