Tässä nyhtispossua isompaankin fiestaan. Kahden kilon palasta riittää purtavaa kahdeksalle nälkäiselle. Voit tarvittaessa kypsentää pienemmänkin palan, mutta samalla vaivalla valmistuu kerralla enemmän. Ottaa aikansa, mutta hiljaa hyvä tulee.
Hiero lihan pintaan suola, juustokumina, chili ja mustapippuri. Laita liha uunivuokaan.
Lisää vuokaan sipuli, valkosipuli, kanelitanko, appelsiinit ja laakerit. Mausta oreganolla.
Peitä kannella ja paista 160-asteisessa uunissa 5-6 tuntia. Purista appelsiineista mehu lihan sekaan ja heitä kuoret pois. Poista laakerit ja kanelitanko. Riko haarukoilla ylikypsän kasslerin rakenne rikki appelsiineista valuneen mehun ja muiden aineksien sekaan.
Lämmitä kauratortillat mikrossa tai uunissa. Annostele tortilloiden päälle ylikypsää lihaa.
Viimeistele ranskankermalla, chilikastikkeella ja mangosalsalla. Rullaa burritoiksi ja nauti.
Mangosalsa:
Surauta kaikki ainekset tahnaksi sauvasekoittimella.
Kommentteja ja keskustelua