Värikäs pasta-papusalaatti

Myllyn Paras
2:lle
3dlMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia
1pieni punasipuli ohuina suikaleina
1appelsiini
½prkvalkoisia papuja tai kikherneitä vedessä, valutettuna
100gpakastepapuja kiehautettuna ja jäähdytettynä
Kastike:
2rklrypsiöljyä
1-1½rkltummaa tai vaaleaa balsamietikkaa tai viinietikkaa
1-2rklappelsiinimehua
1-2tldijonsinappia
¼tlsuolaa
¼tlmustapippuria myllystä
Lisäksi:
salaatinlehtiä

Valmistusohje

Valmista Täysjyvä Fusilli Makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, älä keitä liian kypsäksi. Huuhdo pasta vedellä ja valuta. Valmista kastike ja kaada se kypsän pastan ja ohuiksi leikattujen sipulisuikaleiden joukkoon. 

Keitä papuja n. 6 min, jäähdytä kylmässä vedessä, valuta huolella. Lisää vihreät pavut pastan ja kastikkeen sekaan. Voit käyttää myös vihreitä
purkkipapuja. Sekoita joukkoon valkoiset pavut tai kikherneet sekä paloiteltu
appelsiini. Anna marinoitua hetken aikaa jääkaapissa.

Levitä salaatinlehdet suupaloina isolle lautaselle ja kumoa
salaatti kastikkeineen päälle.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)