Punakaalisalaatti

Punakaalisalaatti
2-4 annosta
½punakaalia
1punasipuli
suolaa, rouhittua mustapippuria
1sitruuna
¼dlöljyä
(1dlpakastepaprikaa)

Valmistusohje

Leikkaa punakaalin puolikas juustohöylällä suikaleiksi. Laita suikaleet sekoituskulhoon ja ripottele suolaa ja mustapippuria joukkoon. Purista sitruunasta mehu ja lisää se yhdessä öljyn kanssa salaatin joukkoon. Sekoita hyvin. Voit lisätä paprikaa salaattiin. Peitä astia kelmulla ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään. Nauti ruokien lisukkeena tai välipalasalaattina.

Salaatti säilyy noin viikon verran jääkaapissa säilytettynä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)