Ananas-kurkkusalaatti

Myllyn Paras
4:lle
⅔-1kurkku
1prkananasmurskaa omassa mehussa
pala paprikaa tai mietoa chiliä
2-3rklvalkoviinietikkaa
2rklrypsiöljyä
ripaus suolaa

Valmistusohje

Valuta ananasmurska. Ota mehu talteen. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja paprika paloiksi tai chili pieniksi ohuiksi suikaleiksi. Sekoita ananasmurska, kurkkuviipaleet ja chilisilppu.

Kostuta ananasmehulla, viinietikalla ja öljyllä. Mausta suolaripauksella ja tarkista mehevyys ja maku.

Tarjoa lisäkkeeksi esim. broileri- tai liharuuille. Salaatti maistuu myös Myllyn Paras Piiraiden ja Pasteijoiden kera.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)