Kalapannu

Kalapannu
1-2 annosta
2-3dlMakaroni 400 g
vettä, suolaa
100gherkkusieniä
350gpakastekasviksia
1rklöljyä tai margariinia
suolaa, pippuria, yrttimaustesekoitusta
1prkmakrillia tomaattikastikkeessa (125 g)
½ruukkutilliä
Tarjoiluun:
juustoraastetta

Valmistusohje

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä, 7–8 minuuttia, valuta.

Pilko herkkusienet. Kuumenna rasva pannussa ja kuullota sienet ja kasvikset pannussa. Mausta.

Lisää valutetut makaronit, tomaattimakrilli ja tillisilppu joukkoon. Kuumenna ja nauti. 

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)